2011. november 25., péntek

Gap logós polár kapucnis 4-5 év - Jelenlegi ára: 1 Ft

2 db4-RRSzemélyes átvételre Pécsett van lehetőség, de muszáj kikötnöm, hogy az általam megjelölt időben, helyen vehetőek át a ruhák, mivel elég elfoglalt vagyok, egyik helyről szaladok a másikra, így csak az „ útvonalamon” tudok átadni.
Kérem,   ha nyertél tőlem egy terméket, akkor mielőbb jelentkezz e-mailben, mert nem kapom meg automatikusan a címeket, így meggyorsítja a dolgokat, ha tudom, hogy csomagoljak vagy személyes átvétel lesz, valamint, hogy szeretnél e még licitálni.
Nagyon igyekszem a lehető leggyorsabban válaszolni, postázni, ez általában sikerül is, de  ha mégsem, türelmeteket kérem, mert egész pici babám van.
Van rá lehetőség, hogy fizetéskor, családi pótlékkor stb. rendezd a tartozásod, viszont kérek mielőbb egy pontos dátumot, hogy meddig várjak és nagyon kérlek, ne élj vissza a bizalmammal (ahogy azt sajnos néhányan megteszik).
Simán kizárólag a vásárló felelősségére postázok, én nem tudom garantálni  ezen a módon, hogy odaér a termék.
Hibákat jelzem, lehetőség szerint fotózom.
Ha olyan hibát találsz az érkezett ruhán, amelyet nem jeleztem, szó nélkül visszaveszem a ruhát (nekem is elkerülheti a figyelmem valami), viszont, ha jeleztem, akkor nem.
A postai árak tájékoztató jellegűek, csomagolás után tudok pontos árat írni mindenkinek.
Az amerikai ruhákról:
Az általam árult ruhák (usa -jelöléssel ellátva) valóban Amerikából érkeznek, nem turkálós ruhák. Kivétel nélkül egy gyerek által hordott darabokról van szó, sok közöttük a teljesen új, újszerű darab.
A méretezésükre figyeljetek, minden márka más-más méretezésű, én azt írom, ami a címkében van, mivel minden márka más, és minden gyerek más ütemben nő.
A Carterssel pl. egyenlőre az a tapasztalat, hogy picit kisebb, Gap általában nagyobb, ezért nagyon fontos, hogy mindig nézzétek meg a méreteket centiben, ha nem vagy biztos a dologban, inkább kérdezz, mert mérethiba miatt nem áll módomban visszavenni a terméket.
Az angol, holland ruhákról:
Darabonként válogatom őket, és nem filléres bálákból származnak.
Általában ezek is szuper állapotúak, ha nem, jelzem.
 
Jó licitálást!
 
Gap logós polár kapucnis kari 4-5 éves kislánynak.
Nagyon szép színei vannak, használt, de jó állapotú, pici bolyhosodás van rajta.
h: 47 cm, sz: 38 cm, uv: 42 cm



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-06 16:56
. Gap logós polár kapucnis 4-5 év - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos