2011. november 27., vasárnap

Android Robot Hangszóró MP3 lejátszó FM rádió - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

RAKTÁRRÓL!
Eladó a címben említett MP3 lejátszó + FM rádió + Hangszóró.
A youtube video a Vatera engedélyével lett kitéve, megkérek mindenkit, ne kérdezgessen személyes adatokról, kapcsolatfelvételről. Nem szeretném kitiltatni sem magam, sem mást emiatt.
Megértésetek köszönöm!
Valós méretről egy kép:
Technikai adatok:
* FM rádió
* MP3 lejátszó
* hordozható hangszóró
* micro SD kártyát 8GB-ig támogat
* USB-n keresztül tölthető
* kártyaolvasóként is használható
* 4W-os erősítő
* 800mAh Li-ion akku, akár 6 óra üzemidő
* nagyon hangulatos, szám közben "megpróbál" ütemre pulzálni több színben
A fej eltekerésével irányítható:
röviden jobbra-balra mozgatva - léptetés
hosszan jobbra-balra mozgatva - hangerő
röviden lenyomva - szünet/lejátszás
hosszan lenyomva - üzemmód váltás
Designed by Andrew Bell and Dyzplastics, a division of Dead Zebra Inc.
Egy korábbi vásárlóm rövid véleménye a kis hangszóróról:
"Nem is olyan kicsike. A nagyobb méret pedig kedvez a nagyobb hangszórónak. Egy kisebb szobát simán betölt a hangja. A legjobb telefonok hangszóróit is simán leveri.
A full hangerőt még nem is próbáltam, mert nagy hangerőn már van egy kis torzítás, de ez elfogadható. Azért szép hangerőn lehet hallgatni úgy, hogy még jól szól.
És sokkal szebben szól, mint amire számítottam. Bőven van dinamikája ahhoz mérten, hogy mekkora. Van benne mély is szépen. Azt gondoltam első körben, hogy jó, hát szól mint egy gyatra kis hangszóró, de a laptopom is kb. így szól, pedig 2. 1-es meg mélynyomós...
A működési tempó szerintem megfelelő, mert a 2GB-s kártyámon a 160 megás mixeket és a zeneszámokat is szépen gyorsan váltogatja.
A rádióval sokat még nem szórakoztam, de a Class FM az bejött. Nincsenek nagy elvárásaim, mert egy beton házban sok rádiózásra nem számítok. Na persze, ha bejön a 88. 1, na akkor úgyis ujjongva írok majd.
Töltést majd ki kell tesztelnem. Itt egy kérdés felmerült bennem: Ha az USB-hez 220-as átalakítós adaptert adok, akkor feltölti? - igen
A színes villogás vicces, ahogy szegényke próbálkozik a zene ütemére és stílusára villogni. Sötétben nagy fénye van és picit idegesítő is lehet...
Így első körben ennyi.
Még egy fontos infó: Még az asszonynak is tetszik "
Vásárlás előtt kérlek olvasd el ezt!
Mielőtt megveszel egy terméket, olvass utána, hogy megfelel e az elvárásaidnak! Rengeteg fórum foglalkozik velük, segítségképpen én is mindegyik mellé linkelek néhányat.
Terméket nem áll módomban cserélni, ahogy más se fogja, ha később úgy érzed, mégsem ezt szeretted volna/túl kicsi/túl nagy.



Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-07 22:58
. Android Robot Hangszóró MP3 lejátszó FM rádió - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Fontos